Om SolcellsOfferter.se

SolcellsOfferter är en jämförelsetjänst för dig som är intresserad av att köpa solceller till din tomt eller fastighet. Vi samarbetar med solcellsföretag över hela landet och genom oss kan du genom en enda förfrågan ta in upp till 3 offerter att jämföra.

Vår tjänst är helt kostnadsfri och att skapa en offertförfrågan medför inga som helst förpliktelser.

Så hjälper vi dig som konsument

När du skapar en offertförfrågan på vår hemsida kopplar vårt system ihop dig med solcellsföretag som vill erbjuda dig den bästa offerten. Upp till tre företag får möjlighet att kontakta dig via telefon och e-post. Eftersom företagen vet att de konkurrerar med varandra kommer de ge dig sitt bästa erbjudande, vilket sparar dig både tid och pengar.

Du är självklart välkommen att gå vidare och anlita ett av företagen, men detta är inget måste.

Vi samarbetar endast med behöriga och gott ansedda solcellsföretag, då det viktigaste för oss är att du som konsument ska kunna känna dig trygg när du använder vår tjänst.

Hur kan er tjänst vara kostnadsfri?

Genom att skapa informativa och lättlästa guider om solceller attraherar vi många besökare och skapar en stor närvaro på nätet. Eftersom att vi själva inte installerar eller säljer solceller sätter vi dig istället i kontakt med solcellsföretag över hela landet som står redo att erbjuda dig sina tjänster.

Dessa solcellsföretag är villiga att betala oss för möjligheten att få komma i kontakt med dig som är intresserad utav att skaffa solceller och ge dig en offert. Den avgift som dessa företag betalar medför ingen extra kostnad för dig som konsument, utan behandlas separat med de företag som vi samarbetar med.

Dina personuppgifter

När du skapar en offertförfrågan på vår hemsida lämnar du ifrån dig personlig information. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter att ha en hög nivå av dataskydd.

Läs gärna mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Företagsuppgifter

HyperPalace AB
Organisationsnummer: 559222-0999
Varvsgatan 8C
117 29 Stockholm

Om du har frågor eller synpunkter gällande vår tjänst får du gärna kontakta oss.