Jämför offerter på solceller i Blekinge

Skapa en offertförfrågan på 2 minuter & ta emot flera offerter att jämföra ifrån solcellsföretag i Blekinge. Tjänsten är kostnadsfri!

Be om prisförslag »

Vi hjälper dig installera solceller i Blekinge

I Blekinge är det populärt att skaffa solceller. Det har säkerligen med att göra att Blekinge har mycket gynnsamma solförhållanden vilket gör att man kan få ut maximal effekt ur sina solceller.

Blekinge har en solbestrålning som är jämförbart med Tyskland och andra sydliga länder vilket innebär att effekten är högre än genomsnittet för Sverige. Dessutom så bidrar de kyliga havsvindarna till att kyla ned solcellsanläggningarna så att de blir än mer effektiva.

I Blekinge så är det inte bara privatpersoner som väljer att installera solceller utan många företag och fastighetsbolag bidrar också till en bättre miljö men också till att spara in betydande summor för sina företags elförbrukning.

I Blekinge så har installationer av solceller hos privatpersoner fördubblats de senaste åren. Detta beror till stor del på att priserna för solcellerna är mycket låga nu samtidigt som det också går att nyttja skattereduktionen motsvarande 15% på totalinvesteringen.

Hos oss på SolcellsOfferter så kan du som planerar att investera i solceller Blekinge begära in tre offerter gratis från solcellsleverantörer i Blekinge.

Det ger dig möjligheten att hitta den lösning som passar dig bäst men också att jämföra priser så att du finner en prisvärd solcellsanläggning. Här kan du också finna information om solceller, analyser, guider och prisjämförelser som kan bidra till att du får ett bra underlag för dina beslut.

Om Blekinge

Blekinge är ett landskap som ligger beläget i södra Sverige, ända ut till svenska havskusten. Blekinge har cirka 160 000 invånare som främst bor i eller strax utanför de småstäder som finns i Blekinge som exempelvis Karlskrona, Ronneby, Olofströms och Karlshamn.

Till Blekinge reser tusentals turister varje år för att främst sola och bada vid havsstränderna. Om du är intresserad av historia så finns det gott om fornlänningar och runstenar att besöka i området.

I Blekinge så är solbestrålningen upp till 20 procent bättre än i Stockholm vilket gör att det kan bli mycket lönsamt att investera i en solcellsanläggning som privatperson i Blekinge.

Bygglov och Grönt avdrag

Det finns två saker som har bidragit till att privatpersoner i större utsträckning valt att investera i solceller för sin privata fastighet.

Den ena är att du inte längre behöver ansöka om bygglov längre då du ska installera solceller. Sedan en tid tillbaka så krävs det inte längre bygglov för att installera solceller, om ditt hus inte är kulturskyddat eller ligger i ett bostadsområde med detaljplanering.

Den andra orsaken till att solceller blivit så populärt är att du idag kan göra ett Grönt avdrag på din investering och därmed få din faktura reducerad med 15% på totalkostnaden.