Jämför offerter på solceller i Jämtland

Skapa en offertförfrågan på 2 minuter & ta emot flera offerter att jämföra ifrån solcellsföretag i Jämtland. Tjänsten är kostnadsfri!

Be om prisförslag »

Installation av solceller i Jämtland till rätt pris

När du investerar i solceller så är skälet oftast att du vill kunna producera din egen elektricitet för att dels bli mindre påverkad av elbolagets elprishöjningar men också för att spara in betydande kostnader för fastighetens elförbrukning. Sekundärt så kommer att du också bidrar till att skapa en renare och bättre miljö genom att använda grön elektricitet.

Det är åtminstone så en stor del av alla privatpersoners tankar går då de väljer att investera i egenproducerad elektricitet genom att installera solceller i Jämtland.

Idag då priserna för solceller är på den lägsta nivån på fem år så är en investering i solceller mycket lönsam. Om du köper prisvärda solceller och även använder dig av Grönt avdrag, som ger dig 15 procent avdrag på din totalkostnad, så är återbetalningstiden för din solcellsanläggning bara cirka 10-14 år.

Därefter så kommer du att erhålla en avkastning varje år som består i besparingar för fastighetens elförbrukning, vilket kan vara så mycket som upp till 50 procent av dina nuvarande elkostnader.

För att erhålla bra underlag inför ditt köp av solceller Jämtland så kan du läsa mer hos oss på SolcellsOfferter. Här finner du analyser, prisjämförelser, guider och annan information som hjälper dig att fatta beslut. Du kan också begära in tre offerter helt kostnadsfritt från certifierade solcellsföretag i Jämtland.

Det gör att du kan lägga upp en kalkyl för din investering genom att jämföra priser och lösningar som solcellsföretagen har lämnat. Du kan också erhålla fri rådgivning av de företag som lämnat offerter så att du alltid får expertissvar på de frågor som du har.

Om Jämtland

Jämtland ligger beläget i södra Norrlands inland och gränsar bland annat till Lappland i nordöst. Jämtland är Sverige näst största landskap till ytan, vilket består av 8,2 procent av Sveriges totala yta.

Dock så har Jämtland bara cirka 114 000 invånare som är utspridda över Jämtlands landsbygd. Jämtlands största stad är Storsjöbygden där en majoritet av Jämtlands befolkning bor. I Jämtland så kan man förstås utöva olika vintersporter men också vandra i den vackra naturen.

Jämtland är det landskap som har sämst solbestrålning i Sverige. Dock så finns det tillräckligt med solljus för att det ska vara både värt och lönsamt att installera solceller i Jämtland.

Så här får du egna solceller

När du väl är klar med din egen beslutsprocess om du ska installera solceller så finner du en snabbguide i tre steg nedan hur du snabbast går tillväga för att få dina solceller installerade snabbt, helt okomplicerat.

Börja alltid med att beställa in offerter
Genom att ta in offerter från minst tre solcellsföretag så har du ett bra underlag för att kunna jämföra priser och olika lösningar.

Se över Grönt avdrag
När du har beslutat dig för att köpa solceller bör du se över att du har rätt att nyttja det nya gröna avdraget. Du kan finna mer information om detta på Skatteverkets hemsida.

Anmäl till elbolaget
Därefter så behöver du göra en föranmälan till elbolaget. När installationen av solceller är klar så gör du en efteranmälan så att elbolaget kan komma ut och byta ut din gamla elmätare. Så snart den nya mätaren är på plats så kan du börja producera din egen elektricitet.